Dave catches up with Paul Glover from V8 Supercars Australia to talk about the Big Race and  a Saturday including the top 10 shoot out.

 

SATURDAY OCTOBER 07
Start / End Series Session Duration Results
08:00 – 08:25
Australian V8 Ute Racing Series
Race 2
8 laps
08:40 – 09:00
Toyota 86 Racing Series
Race 1
6 laps
09:10 – 09:30
Touring Car Masters
Race 1
6 laps
09:40 – 09:55
Dunlop Super2 Series
Warm up
15 mins
10:10 – 11:10
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 6
60 mins
11:15 – 11:25
On Track Entertainment
Sandman Track Time
10 mins
12:35 – 12:55
Toyota 86 Racing Series
Race 2
6 laps
13:05 – 13:25
Touring Car Masters
Race 2
6 laps
14:05 – 15:45
Dunlop Super2 Series
Race 1 – 250kms
41 laps
16:00 – 16:20
Australian V8 Ute Racing Series
Race 3
6 laps
16:30 – 16:55
Porsche Carrera Cup Australia
Race 2
9 laps
17:10 – 17:55
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Top 10 Shootout
1 laps
SUNDAY OCTOBER 08
Start / End Series Session Duration Results
07:05 – 07:20
On Track Entertainment
Sandman Track Time
15 mins
07:30 – 07:50
Toyota 86 Racing Series
Race 3
6 laps
08:05 – 08:25
Virgin Australia Supercars Championship
Warm up
20 mins
08:35 – 08:55
Touring Car Masters
Race 3
6 laps
09:05 – 09:20
On Track Entertainment
Kenworth Driver’s Parade
15 mins
09:30 – 09:55
Porsche Carrera Cup Australia
Race 3
9 laps
11:10 – 18:00
Virgin Australia Supercars Championship
Race 20
161 laps